Samsung E101 E1 01 hiba error fault

Moderátor: Klíma Király

Samsung E101 E1 01 hiba error fault

HozzászólásSzerző: Klíma Király » 2015.02.05. 22:26

Helló,

Ne járjatok úgy mint Én. Ha erre a hibára fut a klíma akkor elég furcsán működik gondolom biztonsági okokból.

Ha kültéri egység vezérlő panel kommunikációs hibás akkor jön elő furcsa működés.
Ha feszültség alá helyezzük akkor 3-5 másodperc alatt a beltéri egység vezérlő panelja elindul ekkor a rajta lévő relé bekapcsol és kiadja a feszültséget a kültéri egységnek. Majd vár 10 másodpercet a kommunikáció felépülésére, ha ez nem történik meg akkor elveszi a feszültséget a kültéri egységtől. Majd vár 2-3 percet és újra kiadja a feszültséget a kültéri egységnek, ha ekkor sem sikerül akkor megint vár 2-3 percet és ha megint sikertelen a kapcsolat akkor E1 01 váltakozva.

Engem meg zavart hogy nem ment ki a feszültség amikor mértem és azt gondoltam a beltéri egység vezérlő panelje a hibás pedig a kültéri volt rossz. A hiba pontosítását egy kerítés és egy veszettül ugató kutya akadályozta így mondom cseréljünk előbb beltéri panelt és ha muszáj akkor kéredzkedjünk a szomszédba.

Ha feszültséget kapcsolsz a kültéri egység N(1) és 1 pontjára akkor a kültéri egység beindul és E1 02 sárga LED villog a Zöld és a Piros folyamatosan világit. De nekem egyik LED sem világít.

translate.google.hu

I do not walk like you. If this problem is running the air conditioner works strangely enough I think for safety reasons.

If the outdoor unit control panel faulty communication comes to strange behavior.
When you power on a 3-5 second panel of the indoor unit controller starts the relay turns on it and release the tension of the outdoor unit. Then wait 10 seconds for the communication recovery, if it does happen it will take away the tension of the outdoor unit. Then wait 2-3 minutes and re-release the tension on the outdoor unit if it still fails then wait 2-3 minutes again and again if the connection is unsuccessful E1 01 alternately. So try three times before it issues the error code.

If you give tension to the outdoor unit N (1) and 1 point to the outdoor unit control panel will start and after a while E1 signal 02 error code. Yellow LED flashes green and red lights steadily. But I'm not one of the LED lights.
Ha Szeged környékén klimatizálnál, keress bátran. Klíma Szeged
Klíma Király
 
Hozzászólások: 619
Csatlakozott: 2009.08.25. 07:29
Tartózkodási hely: Hungyary Szeged

Vissza: Klíma híbák

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: Google [Bot] valamint 2 vendég